Liliputi® Mama Bag "Feather"

Liliputi® Mama Bag

Liliputi® Mama Bag "Feather"

Babywearing & Diaper Bag

De 3-in-1 Liliputi® Mama Bag is lid van de Liliputi® Babywearing Collection. Het is een stijlvol en praktisch accessoire en u kunt ze dragen als een schoudertas, een zijzak of een rugzak. U kunt de grootte aanpassen aan de dingen die erin moeten. De tas kan of met een magneetsluiting of met een ritssluiting worden gesloten, afhankelijk van uw gewoontes. Het interieur van de tas is zorgvuldig ontworpen, zodat u een plek kunt vinden voor alles wat u met u mee moet nemen. Binnen en buiten heeft het in totaal 8 zakken, inclusief 1 ritssluiting binnenzak en 2 andere voor flessen en luiers. Alle accessoires passen goed en praktisch in een van de verschillende zakken, die nodig zijn tijdens de activiteiten met uw baby.

Het is goed in de eerste jaren van babyverzorging, een nuttig en praktisch accessoire voor elk moment. De kleurrijke verschijning biedt gelukkige momenten voor u. De Liliputi Mama Bag kan gemakkelijk worden gecombineerd met de andere leden van de Liliputi Rainbow Collection: de babykledingartikelen (Stretchy Wrap, Mei-Tai, Soft Baby Carrier), Liliputi Changing Pad, Liliputi Mama Coats (coming soon!), Babywear Boots of Liliputi Soft Baby Shoes.

Voor de Liliputi Mama Bag gebruiken we 100% OekoTex gecertificeerde softshell stoffen. De gebruikte materialen voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen, die voldoen aan de eisen van de OekoTex-norm.

Materiaal:

Buiten bekleding is OekoTex 100 gecertificeerd
Softshell binnenlaag is waterdicht poliesther
Decor bekleding is 100% katoen

Afmetingen:
Ongevouwen: 33 x 35 cm
Gevouwen: 21 x 33 cm

 

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
  • 65.95€
  • Ex Tax: 54.50€

Tags: liliputi®, mama, bag, "feather", for, mum, and, dad, babywearing